Testosteron, Mannelijk Hormoon, Anabolenprofiel Ak

Testosteron, Mannelijk Hormoon, Anabolenprofiel Ak

Nadat de anabolen uit het lichaam verdwenen zijn kan begonnen worden met Nolvadex of Clomid. HCG kan al tijdens de kuur genomen worden voor beter herstel tijdens de nakuur. Bij lichte kuren kan voldaan worden met 20 mg Nolvadex voor four weken. Bij wat zwaardere kuren kan eerst 2 weken forty mg Nolvadex genomen worden en daarna nog 2 weken 20 mg. Daarnaast moet tijdens de kuur op zijn minst Nolvadex beschikbaar zijn om oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen te onderdrukken voor het geval deze zich voordoen. Proviron of Arimidex zijn nog beter, Proviron kan zelfs gedurende de gehele kuur genomen worden.

  • Bij lichte kuren kan voldaan worden met 20 mg Nolvadex voor 4 weken.
  • Het probleem is dat maar een deel van de Testosteron door de huid wordt opgenomen, in sommige bronnen wordt 10 % geclaimd.
  • Uit praktijkervaringen blijkt dat je bij gebruik van Testosteron Propionate minder vocht en vet vasthoudt dan bij Testosteron Enanthate, maar hier is geen verklaring voor.
  • De meest bekende voorbeelden zijn Testosteron Propionate en Testosteron Enanthate.
  • Testosteron is de koning onder de anabolen, het is waarschijnlijk de meest populaire anabole steroïde.

Vaak wordt aan novices aangeraden om een kuur van alleen Testosteron te nemen, bijvoorbeeld 250 of 500 mg per week voor 10 weken. Dit is een goed advies omdat de gebruiker zo merkt of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel androgeen-gerelateerde bijwerkingen. Hij kan zijn volgende kuren plannen aan de hand van zijn ervaringen tijdens de eerste kuur. In het lichaam converteert Testosteron voor een deel naar zowel DHT als oestrogeen door de enzymen 5-alfa-reductase en aromatase. Dit oestrogeen zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon, daarnaast stijgt het aantal androgeenreceptoren.

Werking Van Testosteron

Het is ook mogelijk om pure Testosteron (zonder ester) te injecteren, dit is ook de enige vorm die als oplossing in water verkrijgbaar is. Doordat Testosteron de hormoonproductie onderdrukt, zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. Verder kunnen prostaathypertrofie, pimples en vette huid, hoge bloeddruk en afname van het goede cholesterol optreden, wat problemen kan veroorzaken bij langdurig gebruik. Het gezicht van de gebruiker kan opzwellen door waterretentie. Andere mogelijke bijwerkingen zijn toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. Voor mensen die niet willen injecteren is het ook mogelijk om Testosteron oraal te nemen.

Bijwerkingen Van Testosteron

Dit is een capsule met Testosteron Undecanoate opgelost in olie. Op deze manier wordt de Testosteron in het lymfesysteem opgenomen voordat het via de darmen naar de lever gaat, waar het overgrote deel afgebroken zou worden. Om deze reden werken Testosteron pillen, waar de Testosteron in bindmiddel gestampt is, niet.

De oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen kunnen geremd worden door de conversie naar oestrogeen te remmen of door de oestrogeenreceptor te blokkeren. Het eerste https://soulart.org/nl-legaleanabolen-com/behandeling-met-somatotropine-nieuwe wordt gedaan door Boldenone, Masteron, Proviron, Arimidex of Femara. Masteron kun je gebruiken als je een laag vetpercentage hebt en een hardere look wilt.